Cvjetni atelje Marina

• Kategorije
• Sadržaj rubrike

VJENČANJA MARINA

Općenito

buketi

›› Reveri

Želite da Vaše vjenčanje bude najljepše? Stoga, morate misliti na detalje. Vaša vjenčanica, buket i svi ostali detalji neka budu posebni za Vaše uzvanike. Važan ukras svadbenog dana je poseban rever. Njega će krasiti sve ono što poželite. Želite poseban cvijet, lijepi kamen ili možda cvijeće sa sjajem? Sve što poželite ostvarit će Cvjetni atelje Marina. Na Vama je samo da dođete dok Vaši snovi postaju stvarnost.
više o tome ››

buketi

›› Buketi za poklon

Svi imamo osobu koju najviše volimo! Voljenim osobama želimo da svaki trenutak bude najljepši na svijetu. To ćete sigurno postići cvijećem. Buket cvijeća je poklon ljubavi, sreće i najnježnijih osjećaja. Dođite u Cvjetni atelje Marina i izaberite najljepši buket, poklon za Vama dragu osobu.
više o tome ››

vjenčanja

›› Vjenčanja koja Vam omogućuje Marina

Kako bi taj dan bio ostvarenje Vaših snova i želja dopustite nam da svojim znanjem, iskustvom i svojom ljubavi prema cvijeću to i ostvarimo. Sve što poželite u našim je rukama. Posjetite nas ili nazovite, mi smo tu uvijek za Vas - Vaš Cvjetni atelje Marina!
više o tome ››

• Izbornik

Cvjetni atelje Marina

Bjelovar, V. Lisinskog 4,
tel. 043 / 243 - 444
Vrtni centar Marina

Bjelovar, M. Gupca 60,
tel. 043 / 247 - 998
E-mail: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Iznenadite Vaše voljene

Pošaljite buket cvijeća iz naše ponude i razveselite ih. Primamo narudžbe iz svih dijelova svijeta koje možete izvršiti putem navedenih telefona, faxa, usmeno ili ON-LINE NARUDŽBA. Kako bi dostava bila izvršena potrebno je uplatu izvršiti unaprijed. Način plaćanja je gotovinom, karticama, općom uplatnicom ili Western unionom.

›› Cvjetni atelje Marina

Cvjetni atelje Marina posluje od 1992. godine. U svom sastavu ima dvije cvjećarne, vrtni centar i radnu jedinicu za održavanje, te sadnju parkova i okućnica.